Semester...

... tjoho... eller?
.
Nu har jag semester i några veckor och det ska ju vara hur roligt som helst har jag hört... grejen är väl bara att de flesta av mina vänner redan har haft semester och börjat jobba igen... så min egen semester är just nu i denna stund väldigt mycket... min egen.
.
Naturligtvis så finna det säkert hur mycket som helst för mig att hitta på ändå... men helt ärligt så känns det just nu som en helt vanlig regnig dag i Brännebassalt... vilket i.o.f.s. kan bero på att det är ju just vad det är... en helt vanlig dag i Brännebassalt... här ute på landet finns inte dagar på samma sätt som i stan... här spelar det ingen roll om det är lördag eller tisdag eftersom det ser precis likadant ut ändå... det enda som finns här är natt och dag... och årstider... och idag är det... öhhh... sensommar... tidig höst?
.
Dagens underhållning på min semester... att se vattnet dunsta bort.
.
Så klart att det känns lite extra tråkigt en dag som idag... dagen efter ett konvent är en väldigt tyst och tom dag oavsett var man bor... och eftersom jag inte har någon att prata med om vad som hänt i helgen just nu så känns det väl lite extra tråkigt... men ikväll så ska jag köra till halmstad och gå på ett möte och det ser jag fram emot... innan dess så får det bli en film eller två under tiden tvättmaskinen jobbar åt mig... det är väl okej att vara lite extra lat när man har semester... eller?

Kommentarer :

#1: gabriella

Hej Peter, en bra träning att vara med sig själv och trivas med det. Eller hur? Njut nu, du har ju något att se framemot i kväll. Kram.

skriven
#2: peter

du har så rätt så rätt... blev bara lite väl stora kontraster väldigt plötsligt efter malmö ;-)...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :