Vilken underbar...

... sommarnatt.
.
Efter att ha suttit en hel dag och gjort service var det skönt att kunna dra ut på stan med några goda vänner för att hitta något bra ställe att käka på... vilket vi naturligtvis gjorde eftersom jag ju för tillfället befinner mig i Stockholm där det ju kryllar av shyssta matställe... i förrgår frossade vi underbart god Indisk mat och i går var det dax för en premiär för mig... det Etiopiska köket... där åt vi med händerna och hade det hur bra som helst i en trevlig miljö... käket var ganska kryddstarkt och en intressant upplevelse.
.
Sen gick vi ut i den varma och helt underbara sommarnatten... det var fullt med människor överallt och jag njöt av upplevelsen... kanske var detta det sista gången som jag kunde gå omkring i en T-shirt mitt i natten utan att frysa i år... för när jag tittar ut genom hotellfönstret nu på morgonen så faller regnet och det känns som om det redan har blivit höst... vilket väl i.o.f.s. är en väldigt vacker årstid som jag också kommer att njuta av när jag duschat av mig sommarnatten efter jag bloggat klart här.
.
Det var lätt för mig att njuta av den varma sköna sommarnatten igår.
.
Men nu börjar det bli bråttom igen... RSK-mötet fortsätter idag så det är bara för mig att kasta mig i duschen och göra mig klar för ännu en dag fylld av NA-service med mina vänner i gemenskapen... "mer kommer att visa sig".

Kommentera inlägget här :