Äventyret...

... fortsätter.
.
Efter en natt på hotellet så har jag nu kunnat duscha (givetvis i kallt vatten) och känner mig fräsch och redo för en ny dag i Delhi... Vaknade inatt av ett herrans oväsen i vad som kändes som från badrummet (hoppas att jag har fel)... Antingen var det råttor stora som små kalvar eller kackerlackor stora som kattungar för det lät verkligen skrämmande och jag fick ingen större lust att kolla vad det var som väsnades... Hade lite svårt för att somna om.
.
Idag är det tänkt att vi ska samla ihop hela ressällskapet... En tjej ska komma in från Borneo och en kille är på väg från Thailand... Och i morgon så hoppas jag att vi sitter på ett tåg på väg mot Varanasi... Men först så ska vi ta en rundtur i Delhi och se lite mer av denna staden... Men helt ärligt så tror jag att jag kommer att tycka det blir rätt skönt att dra vidare... Och om en vecka hoppas jag kunna ta mig ett dopp på en strand i Kerela... Det är i alla fall planen.
.
Jag gillar visserligen myllret och kaoset i Delhi men i längden så tror jag nog att det finns en gräns... Det är liksom mycket... Mer... Och mest hela tiden om ni förstår vad jag menar... Mycket av... ALLT.
.

Kommentera inlägget här :