En dyr lyxmiddag...

... som pricken över i:et.
.
Med indiska mått mätt spenderade vi en smärre förmögenhet nere på stranden i Palolem igår... typ 700 rupier ( ca 90 kronor ) för en trerätters med en avslutande ... ÄKTA cappucino... Förrätten fick mig att flämta av hänförelse... Sinnessjuk goda vitlöksmarinerade grillade räkor som jag doppade i en helt ljuvlig söt chillisås innan jag tuggade i mig dem med ett belåtet stön... Huvudrätten bestod av grillade fiskbitar på ett spett varvat med tomat, paprikor och lök... Även här fick jag en söt chili och mangoröra att doppa läckerbitarna i... Och efter det en efterrätt med friterade bananer och annanas med rostad kokos och honung till... Jag bara njöt... Undrar om jag NÅGONSIN käkat godare kök.
.
Innan vi käkade denna lyxmiddag hade vi varit ute på ett äventyr med våra moppar... En sväng till ett fort i närheten innan vi hittade ner till en öde paradisstrand... Komplett med vattenfall och grottor... Palmer och sandstrand... Och bara helt jävla underbar... Frånsett några Indiska ungdomar som hade letat sig ner för en både brant och lång ringlande serpentinväg var vi helt själva på den lilla stranden... En upplevelse utöver det vanliga vill jag lova.
.
Idag så är det julafton... Och jag önskat alla mina läsare en riktigt god jul.
.

Kommentarer :

#1: Gabriella

Hej. Vilken underbar resa ni gör. Skulle gärna gjort likadant. Kanske någon gång i framtiden. Önskar er en God Jul och ha det fortsatt underbart. Kram.

skriven
#2: peter

Ja det ar verkligen en underbar resa vi gor... som jag kan rekomendera ;-)...



... God Jul och en god fortsattning.



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :