Indien...

... väntar på mig.
.
Så bär det då iväg ut på äventyr i den stora vida världen... om några timmar sitter jag på ett tåg på väg till Köpenhamn för vidare transport med flyg till Helsingfors där vi byter plan för att ta oss ända fram till Delhi... där vi kan ta en taxi till vårt redan bokade hotell... sen...
.
... får vi se vad som händer.
.
Det är väl samma sol i Indien som vi har här... kanske är den lite varmare just nu.
.
Vi har inte så himla mycket planerat... men vi har i alla fall några små mål... som att ta tåget till Varanasi (staden där allting började enligt den Indiska filosofin)... sen har vi nog tänkt att ta oss så långt ner i Indien vi kan komma... leta reda på "the backwater" och bo på en husbåt i någon dag i ett sjö, kanal och flodsystem som finns där nere... sen vet vi väl inte så mycket mer... det kan bli en sväng till Maldiverna och det kan bli en tågresa upp till Bombay för att bli filmstjärnor... och på vägen dit kanske vi stannar några dagar i Goa... ja det kan bli lite hur som helst... vi har ingen spikad färdplan... och det är väl som det ska vara... på ett riktigt ävenyr.
.
Troligtvis så kommer jag väl att kunna blogga lite från och till på min resa... men jag kan inte lova er någon daglig blogg eller att jag kan hinta från FB... det fär bli som vi reser... när och var Gud vill... för nu släpper jag taget och tar allt som det kommer... här och nu.

Kommentarer :

#1: Chrissie

Ha nu en underbar resa!

Har en kompis som är i Indien nu i 8 veckor och åker runt lite varstans!

Han gillar det han ser, förutom fattigdomen och att det är så mycket skräp och att det luktar illa..

Man kan inte få allt!

Kramen

skriven
#2: mimmi

Får jag en främling men dock medresenär i universum önska dej & de dina en fantastisk resa !

skriven
#3: Caroline

hej! jag är övertygad om att ni kommer få en underbar resa! njut till fullo och ta vara på allt fantastiskt indien har att erbjuda!!

stor kram /praktikanten

skriven

Kommentera inlägget här :