Sista natten...

... i Brännebassalt.
.
I morgon så bär det iväg till Indien för mig... och jag måste erkänna att jag inte haft någon speciell resfeber... än... men jag har ju en natt kvar i Brännebassalt innan vi drar så det finns ju en liten möjlighet kvar... just nu håller jag mest på med min packning... vill ju inte ta med mig för mycket att släpa på eftersom Indien ju är ett land som jag kan handla väldigt billigt i... men det är fan inte lätt för mig att packa en väska utan att ta med för mycket prylar... jag är expert på att fylla även den största väska till bristningsgränsen... det speler ingen roll om jag ska vara borta en helg eller ett halvår... mina resväskor är alltid proppfyllda.
.
Jag ska ju åka till sommaren och då behövs det inte så mycket kläder i packningen.
.
Jag är mycket väl medveten om att det räcker med en tandborste, pass & visum, pengar och kläderna jag har på kroppen när jag åker till Indien... likförbannat så släpar jag med mig massor... sovsäck, myggnät, handduk, mjukisbrallor, två par kortbyxor... massa kalsonger och strumpor (vad jag nu ska med strumpor till?), badbrallor en varm tröja, flippflopp... elprylar för att kunna ladda all elektrisk skit jag släpar med mig... ni vet... telefoner (en billig att ringa på och min iPhone för surf och fotografering), tandborste, rakmaskin, min iPod med Zlatans bok inlagd för att slå ihjäl massa timmar på planet... naturligtvis så har jag även packat ner lite magmedicin om jag skulle få problem med min mage... ipren, tandkräm, solskydd och lite annan skit som fick plats i min nesesär... att jag även har med mig dubbla handspritsflaskor behöver jag väl inte ens nämna.
.
Och nu när jag skrev detta så har jag ändå lyckats med konstycket att gå bort till min packning och tagit bort ett par extra långbyxor och en varm tröja... och så kommer nog dagen att fortlöpa... jag plockar i grejer i min packning... och jag plockar bort samma grejer igen... om och om igen... och jag våndas... vill ha en lätt packning men ändå ha med mig allt som jag kan tänka mig behöva.
.
En sak vet jag... och det är att jag INTE tänker ha en jacka på mig när jag åker iväg i morgon... det kan bli lite kallt på vägen till flyget men jag räknar kallt med att det är varmt när jag kommer fram... typ sommar... och då behöver jag ju ingen varm jacka.

Kommentera inlägget här :