Sjukare...

... och förhoppningsvis sjukast för denna gång.
.
För nu får det vara bra... nu räcker det... jag orkar inte att vara sjuk längre... men jag har i alla fall tagit ett väldigt bra och klokt beslut om att stanna hemma från jobbet idag... för jag ser inte vad jag ska där och göra när jag inte är riktigt frisk... då blir jag ju för det första mest bara på dåligt humör... jag tillhör den kategorin av människor som mest bara blir arg när jag är sjuk... och för det andra så vill jag ju bli frisk så fort som möjligt... och därför så stannar jag hemma och... om jag har lite tur... tillfrisknar från min nära dödenupplevelse... vilket ju en förkylning för en man alltid är... eller hur?
.
Jag tänkte peta i mig lite piller mot febern och ledvärken... och hoppas på det bästa.
.
Helt ärligt så är det inte lätt för mig att stanna hemma från jobbet... det finns en röst i mig som säger till mig att det är ju "bara" lite feber och ont i halsen och det är väl ingen anledning att stanna hemma... tack och lov så har jag en hel del arbete som jag kan fixa hemifrån... efter bästa förmåga... lite lugnt och försiktigt... för jag fattar att jag ska ta hand om mig... att jag också är vacker & värdefull.
.
Det är bara det där att ibland är det liksom lite lättare att ha 41 graders feber och ligga i en dvala än att "bara" ha någon grad och känna sig allmänt hängig... nästan som att jag inbillar mig att det mest bara handlar om att "rycka upp mig" istället för att acceptera förkylningen... peta i mig en Ibuprofen... och vänta... på att det ska gå över.

Kommentera inlägget här :