Sockerbomben...

... kan den nog också kallas... julmusten.
.
I två dagar har jag då bytt ut mitt intag av kopiösa mängder julmust mot... hör och häpna... vatten... och inte vilket vatten som helst heller... utan vanligt kranvatten.
.
Visserligen så fuskade jag med ett glas bubbelvatten framför TV.n och den rent ut sagt tragiska handbollsmatchen... men både matchen och bubbelvattnet kändes lite fel... vanligt jävla kranvatten känns däremot lite mer... ja vad ska vi säga... mänskligt låter kanske helt fel men jag tror ni förstår vad jag menar... lite ärligare och mer på "riktigt" på ett relativt tilltalande sätt.
.
Nu ligger jag inne med ett helt lager billig julmust som jag inte dricker längre.
.
Nu vet jag väl inte hur länge detta lilla experiment kommer att hålla i sig men jag är ärligt nyfiken på om jag kommer att märka någon skillnad... jag har ju hört att socker är som värsta drogen och då borde ju min kropp reagera på något sätt... och om jag har riktig tur så finns det tydligen en möjlighet att mina numera allt större bröst börjar krympa... men det kanske är att hoppas för mycket.
.
Vad jag vet är att jag ska ta det lite lugnt och inte börja överdriva... även om jag så smått redan börjar fundera på att börja dricka mitt kaffe utan socker... ja ni vet... jag är ju en beroende... allt eller inget.

Kommentarer :

#1: Alex

Bra initiativ! Och besudla inte det svarta guldet med socker! :P

skriven
#2: peter

lite i taget ;-)...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :