Sockerfritt...

... fortsätter mitt liv rulla på.
.
Nu ljög jag... mitt liv är långt ifrån sockerfritt... den enda förändringen jag gjort är att jag tagit bort sockret i mitt kaffe och bytt ut julmusten mot vanligt vatten... så det är inga större förändringar jag gett mig på... men som någon mycket klok människa sa åt mig en gång... "stora förändringar börjar med små förändringar"... och vem vet... kanske leder min nya experiment någonstans?
.
För så är det i mitt liv... det är förändringarna som förändrar mitt liv.
.
Ta det här med att leva drogfritt... det är utan att tveka en av de större förändringarna i mitt liv... och inte fan kunde jag ana hur mycket det otroligt smarta beslutet skulle komma att betyda för min livskvalitet... helt otroligt att det inte är fler som hakar på den resan... och ibland kan jag bli lite ledsen över att jag inte blev drogfri tidigare... men å andra sidan så är jag grymt tacksam över att ha fått uppleva alla dessa år som drogfri... och förhoppningsvis några år till.
.
Naturligtvis så ger våra val ringar på vattnet... inte fan hade väl jag blivit rökfri om jag inte lagt av med drogerna... och det här med att träna och börja bry mig om vad jag petar i mig är ju också ett resultat av att jag bryr mig om mig själv... att jag har fått så mycket respekt för livet och nu för tiden har en förmåga att tycka om mig själv... precis som den jag är... och det mina vänner... är nog fan trots allt den största förändringen av de alla.
.
Jag har fan blivit en helt vaaaaanlig vacker & värdefull människa... på riktigt.
.
Sockerfritt kanske inte är riktigt sant... men att jag dricker mitt kaffe utan socker även denna dag kommer med all säkerhet att påverka mitt liv... hur har jag ingen aning om... men det är väl det som är så intressant och ibland lite skrämmande med förändringar... att man måste chansa... tro... och släppa kontrollen... och bara... vänta på miraklet.

Kommentera inlägget här :