Dagarna går fort...

... på stranden.
.
Vi har ett väldigt inrutat schema som vi följer när vi är på Tylösand... vi åker prick 09.30 från vår lokal i Halmstad och strax efter 10.00 har vi satt upp parasoll, volleybollnät och etablerat ett läger på stranden... då startar vi upp med ett morgonmöte som ska vara klart klockan 10.30 för då är det dax för yoga... utom på tisdagar eftersom vi då går och dansar zumba på solgården istället... och efter yogan (eller zumban) så är det inte lång tid kvar innan några av oss ska gå och käka på Tylöbäck... och det är ju en promenad på ca. 20 minuter bara för att komma dit... en för övrigt närmast magisk vacker promenad när vi följer bäcken genom den lummiga skogen den sista biten.
.
Funkar allt som det brukar är vi tillbaka vid vårt läger på stranden ca.13.30... och på den tiden brukar det spelas en och annan mulle... kanske lite beachvolleyboll... badas... chilla... ja lite av varje innan dagen är slut... för klockan 16.00 river vi ner alltihop och åker hem.
.
Det finns en tydlig och klar struktur i våra dagar på stranden... för de som vill.
.
Naturligtvis är det frivilligt att ta del av våra aktiviteter och det finns ett stort utrymme för egna idéer om hur en dag på stranden ska se ut... det enda som är orubbligt är var vi är någonstans... när vi åker dit och hem... och att vi respekterar det.

Kommentarer :

#1: Gabriella

Låter underbart. Men kan ni vara säkra på att er läger plats finns kvar när ni kommer på morgonen? Ha en bra dag. Och ni har ju tur med vädret också. Kram.

skriven
#2: peter

Det är helt underbart... och vårt läger tar vi med oss när vi åker hem och bygger upp på nytt varje morgon...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :