En helkväll...

... på stan med polarna.
.
Jag är ju inte killen som går ut och dansar på lokal längre... har liksom vuxit ifrån den biten i mitt liv känner jag... men jag hänger mer än gärna med mina kompisar ut en fin sommarkväll i Halmstad... en kväll som bjöd på en hel del... startade med att käka en bit god mat på stamhaket innan vi drog iväg på den årliga gatuteaterfestivalen i Halmstad.
.
Gatuteaterfestivalen i Halmstad bjöd oss även på några hissnande flygturer.
.
En gatuteaterfestival är precis vad det låter som... teater och spektakel på stadens gator... väldigt trevligt att strosa runt och bli bjuden på olika upplevelser... igår så stratade vårt lilla gäng med en rolig buskisliknande dansk teater i Norre Katts Park innan vi fortsatte via en stark kopp kaffe på Roberts till slottet där det bjöds på akrobatik av god kvalliét... både roligt och spännande... och vi njöt även av en vacket framförd fasadklättring på slottets torn innan vi tillsammans via ytterliggare kaffedrickande gick och lyssnade på Rastamusik utomhus i natten i en park i stan.
.
Efter att ha flanerat omkring någon timme i sommarnatten på stadens gator som var fyllda av festande turister avslutades natten med en milkshake och jag kunde sätta mig i bilen nöjd och glad efter en helkväll på stan med polarna... naturligtvis utan sprit eller andra droger (förutom kaffe)... och bara hur skoj som helst.

Kommentera inlägget här :