Flaggan är hissad...

... och vi är på plats.
.
Första dagen på Tylösand gick fort... att molnen skymde solen gjorde inte ett endaste dugg... vi fick en strålande start på 2011 år upplaga av "VågaVa go beach" ändå... det var yoga... mulle... bad... beachvolleyboll och en i övrigt helt underbar dag på stranden... äntligen är vi igång och det känns bara så himla skönt att få hänga på stranden i några veckor nu.
.
Flaggan är hissad och vi är på plats... "VågaVa go beach" 2011 är igång.
.
Om ni mot förmodan har fått för er att det måste vara strålande sol och en klarblå himmel för att man ska kunna vara på stranden och ha det hur bra som helst så råder jag er att hälsa på oss på Tylösand en mulen dag... det är kanske inte så himla trångt men ändå hur skönt som helst... frisk luft och salta bad har en väldigt positiv inverkan på livet... det kan jag lova er.
.
Från det ena till det andra så verkar det som att det inte blir någon yoga på tisdagar... för idag har vi tänkt oss att istället gå på Zumba... igår fick vi nämligen ett erbjudande om ett zumbapass klockan 10.30 på solgården... och naturligtvis ska vi ge det en chans... vi är redo för zumba... är zumban redo för oss?

Kommentera inlägget här :