Tji yoga...

... för mig idag.
.
Hur det blir med yogan på stranden i Tylösand står lite skrivet i stjärnorna... jag har väl haft planer på att sitta sidan om och försöka berätta vad vi ska göra för övningar... men fan... verkligheten är ju att utan någon som visar hur det går till är det himla svårt... en annan tanke är att bara sitta still och andas... att sitta still och meditera vid havet är ju inte helt fel.
.
Min förmåga till fysiska övningar är något begränsad efter min knäskada.
.
Idag har jag bestämt mig för att göra mitt yttersta för att komma i kontakt med sjukvårdspersonal för att lägga om bandaget på mitt knä och ta en liten titt på hur det ser ut med mitt skadade knä... jag är ingen doktor och lämnar utan att tveka över ansvaret för mitt eget knä till någon som vet betydligt mer än mig och knä som gått sönder... tillit är väldigt bekvämt... och i allra högsta grad praktiskt att tillämpa i den aktuella situationen.

Kommentarer :

#1: Bekele

Mycket pip och gnäll nu....

Tragiskt att yogakungen inte är tillräckligt pedagogisk för att leda en grupp från teori till praktik.

Skämt åsido, hoppas läkaren kan göra nåt magiskt med ditt stackars knä!

skriven
#2: peter

Jag behöver en modell att visa på... du hade varit perfekt ;-)...



... och doktorn blev imponerad av mitt helt fantastiska läk-kött... det kan nog vara snack om yoga redan nästa vecka igen för jag har faktiskt bestämt mig för att ta det lugnt denna veckan... men fan... jag är snudd på frisk igen... redan...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :