Fartkontroll...

... kan bli dyrt.
.
Det händer att jag kör för fort... allt för ofta faktiskt... och idag på väg in till jobbet så tackar jag Janne Olsson för att han sparade massa pengar åt mig... för när jag lyssnar på talböcker i min bil kör jag betydligt lagligare... åtminstone när det gäller hastigheten... och det var när jag lyssnade på "Stockholmssyndromet" jag fick syn på polisen med fartkameran... alldeles för sent för att bromsa in men eftersom jag var så inne i att irritera mig på Janne Olsson när han läste sin egen bok så klarade jag mig... så tack Janne... inga böter och körkortet kvar.
.
Annars så är hans bok mest en massa skitsnack om vilken häftig kille han är egentligen... och jag blir mest irriterad på hur han utan någon som helst självdistans rättfärdigar sina handlingar... och kanske är det för att jag kan känna igen mig själv när jag förnekar och rättfärdigar något som jag egentligen inte vill kännas vid... förhoppningsvis så har jag förändrats en liten smula till det bättre under dessa år som jag har varit drogfri och valt att tillfriskna... men det får någon annan bedöma... helt klart är i alla fall att jag blir jävligt irriterad på hans (Janne Olsson) attityd i hans egen bok... han är enligt mig... förlåt att jag säger det... en klassiskt skitstövel... vilket naturligtvis inte hindrar mig från att med största nöje ta del av en väldigt dåligt skriven och hackigt uppläst talbok.
.
Det var svårt för mig att bestämma vilka skor som passar bäst idag.
.
Frånsett från alla dessa funderingar om problem som hör hemma i högen som jag ändå inte kan göra någonting åt så har jag riktiga problem att ta tag i också... problem av den sorten som jag kan påverka... och behöver ta beslut som jag kan gå till handling på... ett av dessa är vilka skor jag ska välja... hur mycket sommar kommer det ar bli idag... flipp-flopp eller gympadojor... kortbrallor eller långbyxor?
.
jag valde långbyxor och gympadojor... men garderade mig genom att lägga in kortbrallor och flipp-flopp i bilen... och detta mina vänner är de problem som jag behöver ta ställning till idag... snacka om lyxproblem... den sortens problem skulle jag vilja ge bort till Janne Olsson... som tack för att han fick mig att hålla hastigheten idag... ja ta mig fan... det är nog problem som han hade gillat.

Kommentarer :

#1: Frida

Varför har du hackat min blogg? Lägg av!

Svar: ?
peter

skriven

Kommentera inlägget här :