Nu jävlar...

... är det krig.
.
Jag kommer att kasta mig över mina släpande vardagsplikter och numera allt växande stressfaktorer... det finns en hel del som jag har försummat under en längre tid... det är skoj att vara ute på resande fot men det finns en baksida... som att gräsmattan inte längre är en gräsmatta utan har förvandlats till en vildvuxen äng som jag hoppas att min gräsklippare kan forcera idag... det är nästan så att jag skulle behöva slå "ängen" med en lie först.
.
Min gräsmatta lever och frodas... det är nästan så att jag kan höra hur den växer.
.
Gräsmattan är inte det enda som behöver åtgärdas... min tvättkorg är överfull... dammråttorna har snart tagit över hela mitt hus som är i ett skriande behov av en dammsugning... sängkläderna har sett sina bästa dagar... ja ni fattar... min tillvaro på hemmaplan behöver putsat upp en liten smula för att jag ska kunna slappna av i mitt hem... det är ju så himla mycket skönare att ha det städat och rena kläder att ta på sig... så idag struntar jag i strandvädret och stannar hemma... tvättar mina sängkläder... dammsuger och klipper gräset istället... inte för att jag känner för det just nu utan mer för att jag tror att jag kommer att tycka om resultatet av dessa handlingar... och förstå att det handlar om en kärleksfull handling mot mig själv... och kärleksfulla handlingar är ju aldrig fel.
.
Även om de kärleksfulla handlingarna idag innebär att jag behöver gå i krig mot dammråttor... vildvuxna gräsmattor och överfyllda tvättkorgar... så nu jävlar... är det krig.

Kommentera inlägget här :