Sista veckan...

... innan vi flyttar VågaVa till Tylösand.
.
Nu är det bara en vecka kvar innan vi tar och flyttar ner VågaVa i Halmstad till stranden på Tylösand... där kommer vi som vanligt att hänga i fem veckor... bada... yoga... spela mulle... beachvolleyboll... och allt annat som man kan syssla med på en strand... stränder är ju fantastiska när det gäller att hitta på saker att göra... kan kanske bero på att stranden på Tylösand består av... sand... och att det finns ett behov av att hitta på någonting att göra när man sitter på en sandstrand... för sand i sig är ju egentligen... bara sand.
.
Snart hissas hjärtflaggan över stranden på Tylösand för "VågaVa go beach 2011"
.
Men nu är det en hel vecka kvar innan vi är på stranden... en vecka fylld av äventyr och olika göromål... vi ska t.ex. springa ett maraton i Båstad på lördag... jag ska iväg och föreläsa i Kristianstad i morgon... vi ska packa bussen med strandprylar så att vi kommer iväg i tid nästa måndag morgon... ha en sista grupp i Ljungby på torsdag innan vi flyttar till stranden... och vem vet... kanske hinner vi med att göra ett litet studiebesök på stranden denna veckan... jag tänker i alla fall föreslå att vi drar dit på onsdag och kollar läget... det snackas om att det kan bli över 25 grader varmt... kanske läge för ett provbad.
.

Kommentarer :

#1: Jenny Sjödin

Tänk om man bodde lite närmare och kunde hänga med er några dagar... :D

skriven
#2: peter

Varför inte göra likadant där ni bor... vi kan ju starta en landsomfattande kampanj... eller va fan... tänk stort... en VÄRLDSomfattande rörelse så klart ;-)... hjärtflaggor ÖVERALLT.



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :