Drogfri...

... idag också.
.
Det slog mig att jag faktiskt är drogfri idag... och att jag tyvärr ofta tar det för givet... vilket ju är dumt eftersom jag ju är och för alltid kommer att förbli en narkoman och alkolist... och som ni alla vet så är ju det naturliga tillståndet för en narkoman och alkolist faktiskt att vara full och/eller påtänd.
.
Jag har varit drogfri så himla länge nu att det har blivit min vardag... och det är väl därför som jag har lätt för att glömma bort mitt tidigare missbruk... det är liksom inga problem för mig att hålla mig drogfri längre... jag minns inte ens när jag var drogsugen senast... det är flera år sedan... det hade nog varit enkelt för mig att inbilla mig att jag var "frisk" nu om jag inte påminner mig om hur det ligger till... och "frisk" vill jag inte bli... jag har ingen önskan om att kunna dricka ett glas vin till maten... helt ärligt så fattar jag inte grejen med ett glas vin... vilket ju är ett tydligt tecken på att jag är en alkolist... jag fixar inte att dricka socialt... jag dricker för att bli full.
.
Ibland så händer det att ett fyllo går omkring på staden gator som en vanlig man.
.
Egentligen så är det nästan overkligt hur bra mitt liv blivit sedan jag valde att leva som en drogfri narkoman och alkolist... allt... precis allt har blivit bättre... på alla område i mitt liv... jag upplever en frihet som jag knappt trodde var möjlig och jag känner mig som en del av samhället på samhällets villkor... ja, jag är verkligen tacksam och tycker mycket om att vara drogfri... idag också.

Kommentarer :

#1: elaine

Nu när jag har börjat tala "12stegiska" är det lite kul att läsa din blogg, längtar till den dagen då jag få vara där du är. .kram elaine i tingsryd

skriven
#2: peter

Jag blir himla glad att höra att du talar "12stegiska" ;-)... vilket underbart uttryck... det snor jag direkt...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :