Hemligheter...

... är inte bra för mig.
.
Jag ser dammet dansa över mina golv när solen strålar in genom mina fönster som jag borde putsat redan för några år sedan... och jag förstår att jag egentligen borde dammsuga och putsa fönster istället för att sitta här och blogga... men va fan... spela roll... idag så tänker jag inte löpa amok och dra på mig ett dåligt mående bara för att jag vill ta det lugnt och lata mig... var sak har sin tid... och att jag känner mig en smula stressad har inte ett skit med mina dammiga golv eller oputsade fönster att göra... nej för fan... att jag känner mig stressad beror visserligen på en sak som jag inte gjort... och borde gjort för typ en vecka sedan.
.
Jag behöver ringa ett telefonsamtal... till min sponsor.
.
Det kan se ut ungefär som en Picasso-tavla mellan mina öron ibland.
.
Jag har under en liten tid gått omkring och fixat mitt liv på mitt sätt... och eftersom jag är en beroende är detta inte alltid så himla bra... jag har nämligen en liten tendens att skapa en och annan liten hemlighet om jag håller på att "hålla på med" alldeles för mig själv... och nu har jag trixat till lite prylar som jag helst inte vill prata med någon annan om... i alla fall inte med min sponsor eftersom han ju är den människa som jag valt ut för att vägleda mig i mitt tillfrisknande... och om jag är ärlig mot mig själv så fattar jag att mina små hemligheter inte har ett skit med tillfrisknande att göra.
.
Så idag så ska jag ringa min sponsor... och rent känslomässigt så jag håller tummarna för att han inte svarar så att jag slipper att berätta min hemlighet... förståndsmässigt så vet jag att jag kommer att må betydligt bättre om jag får ta ett snack med honom... för med hemligheter är det som så här... de försvinner när jag berättar om dem... och eftersom det allt som oftast finns en gnutta skam begravd i mina hemligheter så kommer den skammen också att blekna när jag tar bort min hemlighet genom att förvandla den till ett förtroende.
.
Att berätta på min blogg om vad jag borde göra är ett bra trix för att få det gjort... så tack till er som som genom att läsa min blogg hjälper mig att få ordning på mitt mellan varven rätt så skruvade liv.

Kommentarer :

#1: Vagga Va X team

Lägg hemligheten på bloggen! Hoppas den är riktigt nasty.

skriven
#2: peter

Hehe... trodde du va?

Men vem vet... kanske... sen... imorgon... jag ska bara...



kram

peter

skriven
#3: Birgitta

Älskar hemligheter....men själva tanken med en hemlighet är väl att den ska vara just hemlig ???



Men...nyfiken som man är så instämmer jag med föregående "X team "....



Kram

skriven
#4: peter

Roligt med nyfikna människor... så länge jag slipper vara en av dem... tror nog allt att jag ska låta de nyfikna fortsätta att vara nyfikna... bara för att jag kan ;-)...



... hemligheterna är för övrigt inga hemligheter längre eftersom jag har pratat med min sponsor nu.



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :