Träningsvärk...

... kan vara skönt.
.
Jag kan tycka om träningsvärk i lagom doser... inte den där fruktansvärda träningsvärken jag fick en gång när jag sprang en löpartävling i Österrike... jo det är faktiskt sant... jag har deltagit i en spring-tävling en gång... en 14 kilometer lång runda runt Zell-sjön som ligger vid Zell am Zee... min pappa ägde ett hotell där för en massa år sedan och det hände att jag var där på besök någon gång... och det var vid ett av dessa tillfälle som jag fick för mig att springa en tävling som var öppen för allmänheten... ett årligt spektakel som gick ut på att man skulle springa runt sjön så fort man kunde... eller om man så önskade... i ett lite behagligare tempo.
.
Jag vill minnas att jag var rätt kacksig dagen före loppet... någonting som hade gått över när jag stapplade in som sista man efter att till min stora förvåning faktiskt lyckats ta mig i mål... tre dagar efter loppet kunde jag inte gå rakt ner i trappor... jag fick backa nerför alla trappor som kom i min väg... uppför var lite enklare... den träningsvärken var inte skön att känna.
.
Men idag så har jag en ganska behaglig träningsvärk efter att ha varit och åkt bräda i förrgår... och i morgon så tror jag att jag kommer att känna av det strax stundande passet på gymmet med mina polare... Easyline... som ju är allt annat än Easy... för efter det passet har jag alltid haft träningsvärk... en lagom skön känsla av att jag rört på mig och tränat min kropp... den känslan är faktiskt skön.
.
Jag kommer kanske inte att hamna i landslaget... men jag tränar ändå.

Kommentera inlägget här :