Vinterdäck...

... är bra att ha... fortfarande.
.
Så blev det då vinter igen... och det gör ju inte så mycket eftersom jag fortfarande har mina vinterdäck på... det är inte så himla många dubbar kvar på mina framdäck... men mina däck funkade fortfarande när jag ska tog mig fram genom den snö som föll i natt... vilket jag är tacksam för... denna vinterdag.
.
Om lite drygt en vecka så åker vi iväg på vintersemester... med min bil... på en skidresa och då hoppas jag ju verkligen att det finns massor med snö trots att det kan vara lite halt på vägarna... så även om jag gillade våren som ju hälsat på i några dagar så gör det inte mig någonting om det är vinter i några veckor till... trots att jag blir glad över att det snart är vår med allt vad det innebär... varmare... grönare... lite mer av allt.
.
Solens strålar och värmen har en underbar förmåga att väcka naturen på våren.
.
Jag tycker mycket om att leva här och nu... egentligen så har jag ju inget val eftersom allting utanför mitt eget huvud sker nu... nuet är ju det enda som existerar... och då kan det vara intressant att träna tålamod och ilska när jag plumsar omkring i gymnastikskor genom en decimeter slask... naturligtvis så blir jag väldigt blöt om fötterna trots att jag gör mitt bästa genom att försöka balansera i hjulspår och liknande för att undvika vattnet... vilket får mig att riskera att trilla omkull och bli ännu blötare när jag hoppar omkring mellan dessa öar där jag bottnar med mina skor... slask är också halt... och ganska tålamodskrävande att plumsa omkring i... här och nu i Halmstad.

Kommentera inlägget här :