29 grader...

... varmt.
.
Ännu en varm dag i Barcelona väntar på mig... och eftersom jag är en kille som gillar när det är riktigt varmt så gör det mig absolut ingenting att det ska bli 29 grader idag... det är så himla skönt att kunna gå omkring i en tunn skjorta mitt i natten... och på dagen så är det naturligtvis ännu varmare... vilket jag gillar... massor.
.
Det är shysst att kunna hänga på stadens gator i sommarvärmen tycker jag.
.
Annars så är det väl som vanligt här nere... en hel del tid i tunnelbanan som smidigt tar mig precis dit jag vill på nolltid... det känns som om det inte är några avstånd alls till någonting... och i morgon så har jag och min son pratat om att åka iväg och bada i Sitges... tar ju bara en halvtimme med tåget att åka dit och det kan ju vara skönt med en dag på stranden och ett dopp i det kristallklara vattnet där... samtidigt som vi får en liten utflykt ut på landet... om man nu kan kalla Sitges för landet.
.
Men idag så ska vi nog trots allt vara lite turister och det lutar åt att vi letar reda på en linbana som jag fått tips om av en god vän... den ska tydligen ta oss upp en bit ovanför staden med en fantastisk utsikt och det kan ju vara skoj... tror jag... men först så blir det en frukost på stan.

Kommentera inlägget här :