Askmolnet...

... kan visst ställa till det för mig.
.
Loggade precis in på min dator och uppdaterade mig lite om vad som händer i världen... jag fick veta att Köpenhamns flygplats ligger i farozonen för att stängas redan i morgon... 50/50 enligt experten... och jag ska flyga med ett spanskt plan och kan inte låta bli att undra om de vill riskera att fastna med ett av deras plan i Danmark.
.
Men hur det nu blir med min resa tillbaka till vardagen så tänker jag passa på att njuta av min vistelse i Barcelona... i dag så har jag badat för första gången detta året... det var ganska skönt i vattnet och jag ser fram emot att åka på en dagsutflykt till Sitges i morgon... för askmoln hindrar ju inte tågen från att gå.
.
Den lite tvekande badaren på bilden är jag själv... innan jag doppade hela kroppen.
.
Naturligtvis så hade jag kunnat gå igång järnet på askmolnet... oroat mig hur mycket som helst och ägnat resten av min vistelse i Barcelona på det... men jag väljer att låta saker och ting ha sin gång... askmoln är inget som jag kan påverka och skulle det vara på det viset att jag inte kan komma hem på torsdag... ja då får jag väl lösa det då.
.
För... "så länge jag följer den här vägen har jag ingenting att vara rädd för".

Kommentarer :

#1: Gabriella

Peter du gör helt rätt i att inte fundera eller oroa dig för askmoln och hemfärd. Njut i fulla drag, Hem kommer du alltid någon gång.Vädret här hemma är inget att längta till just nu. Kram.

skriven
#2: peter

Precis min åsikt ;-)...



kram

peter

skriven
#3: Chrissie

En annan är på Mallorca och vi vet inte om vi kommer hem på fredag eller inte..

HOPPAS!!!

Andra hade säkert jublat om dom fastnat här några x:a dagar, men då jag åker med jobbet o har en handikappad tjej med som inte förstår till fullo vad som händer, kan det bli lite jobbigt!!!

Hon SKA hem!!!



Hoppas du kommer hem och får en fin Barcelona vistelse!!!



Kramen

skriven
#4: peter

Det kommer säkert att lösa sig på bästa sätt för både dig och mig... det gör det ju alltid till slut ;-).



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :