Äventyret...

... som kallas för livet fortsätter.
.
Idag så är det tänkt att jag via en avstickare ner till Halmstad ska avsluta med att lägga mig i en hotellsäng uppe i Stockholm... och jag börjar vänja mig... hann liksom inte mer än komma hem från Spanien innan jag satt i en bil på väg till Jönköping... samma bil som om en liten stund tar mig ner till Halmstad för att medverka i ett ADM-möte... och jag hoppas att jag ska hinna med en snabb sväng ner till Gullbrannagården och kolla in konventkommitémötet också... innan jag på nytt sätter mig i bilen och drar iväg till Stockholm.
.
Som ni förstår så händer det grejer mest hela tiden nu... och jag gillar det... eftersom jag bor ensam så kan jag leva ett liv där det inte spelar så himla stor roll var jag vaknar på morgnarna... jag gillar friheten i att kunna göra lite som jag själv vill i mitt liv... den friheten känns lite som ett spännande äventyr för mig.
.
Jag tankar full tank på min bil och sätter på en talbok innan jag kör dit näsan pekar.
.
Nu är det väl inte så att jag bara kan sätta mig i bilen och köra dit näsan pekar... jag har faktiskt en agenda som berättar för mig vart jag är på väg för det mesta... ADM-mötet och konventkommitémötet har varit bestämt sedan länge... detsamma med en utbildning på måndag och tisdag uppe i Stockholm... friheten är väl mer av sorten att det inte finns någon som sitter och väntar på mig hemma... och som (hemska tanke) har åsikter om var, när och hur jag lever mitt liv.

Kommentarer :

#1: Eva T



Fel mack !!!!

skriven
#2: peter

Hehe... ;-)... tack för igår...



kram

peter



skriven

Kommentera inlägget här :