En alldeles äkta bilblogg...

... ska ni få nu.
.
Och vi snackar inte om att jag ska prata om fräcka bilar eller något sådant... även om det kanske hade varit på sin plats idag eftersom jag har lämnat in min bil till en kille som ska göra min bil fin... någon form av lackförsegling och jag hoppas att bilen ska se ut som ny på tisdag då jag ska hämta den... nej... en bilblogg är precis vad det låter som... en blogg skriven i en bil.
.
Vi är på väg till skolan och i dessa moderna tider så är det ju möjligt för mig att slänga upp min MacBook Air i knät... koppla in mitt modem... och vipps så är jag inne på nätet... nästan overkligt verkligt... och jag förundras över hur snabbt jag vänjer mig vid dessa teknikens under... jag som ju ändå tillhör en generation som kollade på TV innan fjärrkontrollen var uppfunnen.
.
Det är nästan overkligt hur tekniken har blivit en naturlig del i min vardag.
.
Jag minns knappt hur det var att leva utan dator eller telefon... eller bil... det går snabbt för mig att vänja mig vid saker och ta dem för givet... och jag får passa mig så att jag inte gör samma sak med min drogfrihet... för en sak minns jag fortfarande trots att det hunnit rinna en hel del vatten under broarna sen jag plockade bort drogerna i mitt liv... och det är att drogfriheten alltid måste komma först.

Kommentera inlägget här :