Mediautbildningen...

... var väldigt intressant.
.
Vi åkte ju iväg till Lund hela dagen igår för att utbildas i hur man använder sig av media för sina egna syften... mycket intressant måste jag få tillstå... jag kommer att läsa tidningarna på ett helt annat sätt nu... lite mer kritiskt och kanske fundera lite på vem som egentligen vill få fram ett budskap... en tidningsartikel är onekligen ett bra sätt att få fram sitt budskap... betydligt trovärdigare än en annons... och helt gratis.
.
Det var spännande att lära sig hur en journalist jobbar och på vilket sätt jag kan lära mig att få fram mitt eget budskap i en artikel... och jag kan inte låta bli att tänka lite på hur massmedia utnyttjas dagligen på alla möjliga och omöjliga sätt av de som vill ha fram sitt budskap... kolla bara det här med Bin Laden... eller SAAB... eller... ja ni fattar... jag tror nog att det finns stora möjligheter för de som kan att vinkla nyheterna en liten aning... och jag kommer nog att vara ganska kritisk när jag läser vad som står i tidningarna idag... för nu för tiden är ju även jag mediautbildad och har lärt mig ett och annat om hur det går till i mediavärlden.
.
Syns man inte så finns man inte... media är ett stort skyltfönster att synas i.
.
En annan sak med Lund är att den staden aktivt gör sitt bästa för att få bort bilarna från staden... det är ta mig fan helt omöjligt att hitta en parkering där man får stå lagligt mer än två timmar... själv så tvingades jag till ett smärre lagbrott... jag parkerade helt enkelt på en parkering som var reserverad... men på något sätt så hoppades jag nog på att bli förlåten... av Gud... eftersom jag parkerade på en plats som var avsedd för kyrkorådet i Lunds Domkyrka.

Kommentera inlägget här :