Moral...

... och etik.
.
Det är som vanligt hur spännande som helst på min utbildning till addiktolog på FUN... denna gången så handlar det mycket om etik & moral... det finns mycket att säga om detta ämne... vilket vi naturligtvis diskuterar... och det är hur intressant som helst... minst sagt.
.
Vad har DU själv för värderingar om begrepp som etik & moral?
.
Och när vi nu är i Stockholm så passar vi så klart på att gå på möte... igår var det Upplands Väsby som fick besök av oss... och det är ju bara så himla skoj att träffa nya och gamla vänner som har tillfrisknande som intresse... det är en gåva verkligen är värd att skänka en extra tanke... hur många människor har denna möjlighet?
.
Nu ska jag käka frukost... och plugga lite om kärlek och sex-missbruk för vi har nämligen prov på det i morgon... inge som jag oroar mig för så himla mycket... det brukar gå bra... kanske för att det är ganska lätt för mig att lära mig nya saker när jag är intresserad och motiverad.

Kommentarer :

#1: Birgitta

Läste en text som säger mycket....



Man vill bli älskad, i brist därpå beundrad, i brist därpå fruktad, i brist därpå avskydd och föraktad. Man vill ingiva människorna någon slags känsla. Själen fryser i tomrummet och vill ha kontakt till vad pris som helst... ( h Söderberg )



Kram...

skriven
#2: peter

En minst sagt mycket intressant text tycker jag...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :