Sex, kungen...

... och några nakna tjejer.
.
Här har vi något som säljer lösnummer (vad tyckte ni om den ordvitsen?)... en kung... sex och lite nakna tjejer... och egentligen så är det väl ingen konstigt med det... jag känner många som delar hans intresse... och jag kan inte låta bli att undra om det inte finns någon av alla dessa journalister som också gillar sex och nakna tjejer?
.
Nu är det väl inte själva nakenheten som är poängen... det handlar nog mycket mer om sex... att kungen och hans polare (gud förbjude) kanske själva blev upphetsade av att kolla på dessa tjejer... och då är det ju en helt annan sak... för nakenhet i sig är väl det naturligaste som finns... vi föds ju nakna... sex däremot är ju någonting som vi människor verkar ha betydligt svårare att förhålla oss till... ändå är det säkert inte många av oss som skulle vilja leva helt utan sex... det tror i alla fall inte jag.
.
Kommer några nakna tjejer att vända upp och ner på kungens liv?
.
Sex missbrukas överallt... jag känner många människor som farit väldigt illa av detta faktum... men genom att göra sex till någonting "fult" och skamfyllt tror jag inte att vi gör saken bättre... tvärtom... i det mörkret göder vi nog bara ännu mer av den sexualitet som kan förknippas med missbruk... det är när jag gör mig av med dessa lik i min garderob som jag upptäcker att sex kan vara så mycket mer... för enligt mig är sex inte bara skit... jag tycker faktiskt att sex kan vara både trevligt, skönt, kärleksfullt och riktigt skoj... och sist men inte minst... att min lust är helt naturlig och absolut inget att skämmas över... tvärtom så tror jag att just den lusten kan berika mitt liv.
.
Om kungen skäms nu när han åkt dit med byxorna nere är det en sund reaktion... det hade jag också gjort.

Kommentarer :

#1: Gabriella

Hej Peter. Ordvitsen var ju väldigt träffsäker. Förövrigt tycker jag det är sorgligt att journalister skriver om våra kungahus och kändisar på detta sättet. Låt dom ha sina privatliv i fred. Det är av allmännt intresse brukar dom hävda. Och det betyder ju att jag "vill" läsa om detta. För det har media bestämt. Och jag tror också att dom flesta vill ha sex,närhet och kärlek. Men tyvärr är det inte alltid så enkelt. Ha det bra och kram på dig.

skriven
#2: peter

Sex och kungar säljer tidningar... kanske just för att de flesta vill ha sex, närhet och kärlek men också tycker att det kan vara svårt ;-)...



kram

peter

skriven
#3: Alex

Sen å andra sidan så skickar vi många miljoner i skattepengar till kungahuset, för att de ska reprensentera sverige och svenska lagar. Det är ju en del av deras jobb. Och som på andra arbetsplatser, missköter man sitt jobb så får man sparken vilket oxå borde gälla en vanlig mäniska som kungen och hans polare.



Äh ner med kungahuset säger jag. Det är bara en gammal rest från den tiden då vi hade en diktatur i sverige.



Förresten när kommer du hem igen peter? Behöver lite snack o

Stegarbete

Kram

skriven
#4: peter

Jag kommer hem till mitt konungarike i Brännebassalt på torsdag kväll igen... ;-)



kram

peter

skriven
#5: åsa

snygg målning tycker jag, även rättvänd (fick ju hålla datorn upponer,ockock vilket besvär;))ja sex e kul o härligt tilssammans med nån man litar på fullständigt!:) tycker jag iaf:)

skriven
#6: peter

Jag tog den bilden på tavlan och tro det eller ej men det är meningen att den ska hänga upp o ner ;-)... och visst kan sex vara hur skoj som helst...



kram

peter

skriven
#7: Anonym

skriven

Kommentera inlägget här :