Är FB hackat...

... och malet nu?
.
Och vad innebär det för mig... vet någon mer om mig än jag själv nu?... och kanske viktigare än det är om det spelar någon som helst roll... hur intressant är jag egentligen för någon annan än mig själv?
.
Jag är inte så rädd för att vanlig information om mig hamnar i "fel" händer.
.
Så länge ingen har hackat sig in på mitt bankkonto är jag inte vidare orolig för att bli hackad... och om jag ska vara ärlig så hade det nog inte varit det "stora klippet" för någon att hacka mitt bankkonto heller... jag har inte längre så himla mycket att dölja... mina "hemligheter" är inte så många längre... visserligen så berättar jag inte allt om mig själv till alla jag möter... lite privatliv har jag allt... men det är inte som i missbruket då mina "hemligheter" mer eller mindre styrde mitt liv... att det sen inte var vidare mycket till hemligheter utan mer ett uttryck för min självbesatthet är en helt annan historia... en historia som jag säkert delar med de flesta aktiva missbrukare... att vara nojad för det mesta hör ju liksom till... och på den tiden så hada jag med all säkerhet nog varit övertygad om att FB enbart var skapat för att hålla reda på mig och vad jag sysslade med eftersom hela världen snurrade runt mig på den tiden... för det var faktiskt rätt jobbigt att vara jordens medelpunkt hela tiden.

Kommentarer :

#1: Alex

Men FB ÄR ju bara till för att hålla koll på dig.

Vad du köpte sist, vilka surfvanor du har, vad du jobbar med, vilka vänner du har, vad du äter, vad du gjorde igår etc etc...

skriven
#2: peter

Kan man fråga FB om vad man gjorde igår då?

Jag har lite svårt att komma ihåg allt som händer och då är det ju en tjänst som kan komma till användning... för mig alltså ;-)...



kram

peter

skriven
#3: Alex

Nä det tror jag inte :) men du kan ju alltid kolla i din blog, läsa senaste status uppdateringar på FB twitter m.m .. Hehe fråga nån vän på FB va du gjorde igår :)

skriven
#4: peter

Teknikens underbara cybervärld ;-)



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :