Att komma för tidigt...

... behöver inte vara av ondo.
.
Efter att ha skrivit min rubrik på detta inlägg så slog det mig att den kunde missuppfattas... att "komma för tidigt" kan betyda någonting helt annat än vad jag menade just nu... någonting som kanske mer har med tonåren att göra om ni förstår vad jag menar... i min ålder så är det väl snart aktuellt att intaga små "blå piller" när det gäller detta ämne... men nu var det ju inte det jag menade med att "komma för tidigt"... det jag vill berätta handlar mer om att vara ute i god tid... och som ju är en helt annan sak än vad ni säkert tänker på nu.
.
I morse så tog jag bilen till torggaraget i Halmstad där jag parkerade... i god tid innan jag jag knallade iväg till ett handläggarmöte (jag är ju handledare för en socionomstudent)... två minuter för före utsatt tid står jag i receptionen på arbetsmarknadsenheten i Halmstad där vi har dessa möte... och jag märker genast att det är någonting som inte stämmer... efter att ha hälsat på några av dem som arbetar där så får jag då beskedet om att det minsann inte är något möte där idag.
.
Att befinna sig på fel ställe på fel tid känns inte alltid så himla bekvämt.
.
Jag fick skynda mig tillbaka till mitt jobb och kasta mig över min dator för att försöka ta reda på vad som var fel... fick tag på han som "håller i det" och konstaterade att jag varit ute i väldigt god tid... närmare bestämt en hel månad för tidigt... jag hade tydligen knappat in lite fel på min agenda... och även om jag gillar att  vara ute i god tid så måsta jag nog allt tillstå att en hel månad innan är att överdriva.
.
Kanske är det min tonårstid som gjort mig så bra på att komma lite för tidigt.

Kommentarer :

#1: Marianne

Hehehe! Känner igen det där. Jag skulle stötta min sponsi under hennes rättegång. Punktligt stod jag i Tingsrättens foajé den 5:e september och får då veta att ärendet var bokat till den 5: e oktober.... Rätt tid och rätt plats, men fullständigt fel dag! :D

skriven
#2: peter

En månad före utsatt tid är att komma i lite väl god tid ;-)...



kram

peter

skriven
#3: Gabriella

Ha,ha tack för andra dagens skratt. Måste erkänna att min tanke var precis så som du trodde....tråkigt det som hände i dag, men bättre att komma för tidigt än för sent... till möten alltså =) Kram.

skriven
#4: peter

En sak som är lite rolig är att jag får fler träffar än vanligt på min blogg idag... kan det månne bero på min rubrik ;-)?



och hellre för tidigt än inte alls ;-)...



... till möten alltså.



kram

peter

skriven
#5: Gabriella

Ha,ha tror jag absolut....ha en bra dag. Kram

skriven

Kommentera inlägget här :