"Ska bara"...

... fixa en pryl först.
.
Jag klarar ju inte av att sköta en dator eller min telefon utan mina linser eller glasögon... mina ögon har helt enkelt blivit för gamla och tappat sin skärpa... jag behöver hjälpmedel för att klara av min vardag... utan dem står jag mig slätt för min iPhone och dator är verktyg som jag använder mig av i mitt dagliga liv... och därför så var det med en viss oro jag vaknade i morse... igår hade jag fått någon skit i mitt ena öga som ställde till det ordentligt för min rent fysiska syn på tillvaron... det gjorde skitont och jag blev riktigt rädd för att mitt öga gått sönder.
.
Mina ögon är jätteviktiga verktyg som jag använder mig mycket av på daglig basis.
.
Jag blev faktiskt ganska orolig när jag märkte att det inte hjälpte när jag tog ut min lins och satte på mig mina glasögon... verkligheten var fortfarande lite suddig med ett visst dubbelseende... och jag planerade för att eventuellt åka in till optikern för att kolla vad det var som hade hänt... men först så skulle jag sova på saken (det var ju redan sent på kvällen).
.
Vaknade i morse och då gjorde det inte ont längre... och kunde inte låta bli att slänga in min lins igen... så nu så sitter jag här och bloggar... och det verkar som om mitt öga fixat till sig själv... visserligen så kanske jag borde titta inom en optiker... men ni vet... jag är en beroende... och som en beroende så har jag mitt vanliga sätt att resonera... så jag tänker kolla mitt öga "sen"... för jag "ska bara" fixa en grej först... men "i morgon"... ja då jävlar... suck.

Kommentera inlägget här :