Allt att vinna...

... och inget att förlora.
.
Igår så lyckades vårt stolta fotbollslandslag efter en mycket spännande match vinna en eftertraktad andra plats i vår kvalgrupp... att komma tvåa brukar ju i vanliga fall inte vara någonting att fira men denna gången är det faktiskt annorlunda... för nu har vi verkligen allt att vinna och inget att förlora när vi möter denna grupps suveräner... Holland... och hur det än går så kommer vi att ha en chans att ta oss till ett EM-slutspel.
.
Efter matchen igår så satt jag kvar framför TV:n... och kollade på Idol... där fick jag se unga människor med hela livet framför sig uppträda och sjunga framför hela svenska folkets kritiska ögon och öron... och även detta år så hittade jag en personlig favorit... jag kommer inte ihåg vad hon hette men hon berörde mig med sin högst personliga och i mitt tycke unika uttryck... en personlighet som gör att hon också har allt att vinna och inget att förlora.
.
Jag hoppas att jag får se mer av min egen personliga favorit i Idoleriet.
.
När jag valde att ta bort drogerna i mitt liv och kliva på tåget till tillfrisknandet så hade jag heller inget att förlora... och allt att vinna... jag är mycket glad och tacksam över att jag vågade ta chansen att leva drogfritt... allt i mitt liv har blivit bättre... inte lite bättre utan helt sinnessjukt mycket bättre... inte i mina vildaste drömmar kunde jag ana att ett drogfritt liv kunde vara så fyllt av... liv.

Kommentarer :

#1: Cia

Jaa vilken röst och personlighet den tjejen har och jag hejar också på henne :-)

Underbart att ta steget och ta alla chanser i livet och du har rätt i att man har allt att vinna och inget att förlora!



Kram

Cia

skriven
#2: peter

Nej det gäller ju att passa på att leva när man har chansen...



kram

peter

skriven
#3: Mia

Kram till dig Peter, och alltid lika härligt att titta in i din blogg för att få läsa om din positiva livstro <3

stor kram från mig :-)

skriven
#4: peter

En positiv livstro som jag delar med många av mina vänner ;-)... det är skönt att slippa kanna sig ensam.



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :