Besattheten...

... har många ansikte.
.
Jag har som ni säkert märkt börjat spela alfapet på min iPhone... eller Wordfeud som det heter på telefonen... och det var länge sedan ett spel tog tag i så till den milda grad... fullständigt livsfarligt för en beroende som mig eftersom jag ju har en tendens att kunna utveckla det mesta till en besatthet.
.
När besattheten tar över så har jag lite svårt att släppa in livet utanför mig själv.
.
Precis som vanligt när jag blir intensivt intresserad (besatt) av något så har jag en tendens att försvara mitt beteende... naturligtvis av den enkla anledningen att jag vill fortsätta med det som jag för tillfället är besatt (intensivt intresserad) av... det är för tillfället himla skoj att spela alfapet... det är nästan så att jag inte har tid att sova om nätterna... och det har redan hänt att jag vaknat av att min telefon ger i från sig ett ljud som påminner mig om att jag fått ett meddelande... vilket är samma sak som att det är min tur att hitta på ett nytt ord.
.
Så min insikt är att vi är en hel del som är besatta av... alfapet.

Kommentarer :

#1: Cia

Här är en till som är besatt..........av detta spelet.......eller ska man kalla det för ett spelberoende ;-) kul är det i alla fall.



Kram Cia

skriven
#2: peter

Ja kul är det i alla fall ;-)... alltid lika skönt att slippa vara ensam om en besatthet... allra helst detta spel eftersom det ju inte går att spela ensam...



kram

peter

skriven
#3: Cia

Nää det är bra att man inte kan spela ensam, skulle bli rätt trist i längden att spela mot sig själv, inget motstånd alls då och ganska förutseende :-)

Ha en fin kväll!



Kram

Cia

skriven
#4: peter

Nä ensam är inge skoj att spela...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :