Mitt kontrollbehov...

... är inte helt utplånat.
.
Jag har fått en lapp hem i min brevlåda om att jag har ett paket som väntar på mig... och förhoppningsvis så ligger våra visum klara och färdiga på posten i Lidhult och väntar på att jag ska hämta ut dem... nu när jag skrev detta så fick jag en pytteliten klump i magen eftersom jag inte riktigt har lyckats med att släppa mitt kontrollbehov när det gäller mitt pass... jag är ganska bra på att släppa taget om ganska många saker men när det gäller mitt pass så fixar jag inte det... kan väl i.o.f.s. bero på att just passet är en grej som jag lärt mig hålla reda på hur full eller påtänd jag än varit när jag varit ute och rest... vissa grejer sitter djupare än andra och kontrollbehovet när det gäller mitt pass är grundmurat.
.
Förstår egentligen att jag är tvungen att släppa taget om det jag inte kan förändra.
.
Det har varit en stor prövning för mig att skicka mitt pass till den Indiska ambasaden i Stockholm... och inte blev det lättare när de ringde häromdagen och berättade att de hade fått mitt pass i retur när de försökt skicka det tillbaka till mig... efter en hel del konspirationsteorier om att någon ville lura mig så åkte jag till postkontoret (eller vad man nu kan kalla det när posten är en liten hörna på lantmännen i Lidhult) och kontrollerade saken... mycket riktigt så kom de ihåg att de hade fått skicka tillbaka mitt pass eftersom postgubben fått för sig att jag hade flyttat... vilket jag inte riktigt kunde förstå eftersom jag ju trots allt bott på samma adress i typ 30 år.
.
Summa summarium så fick jag personalen på lantmännen att ringa mig när de såg att paketet kom tillbaka... allt för att det inte skulle skickas tillbaka ytterligare en gång... och nu så ligger ett paket och väntar på mig i Lidhult... jag håller tummara för att det är mitt pass... och att jag fått mitt visum till Indienresan.

Kommentera inlägget här :