Sanning...

... behöver inte alltid vara sann.
.
Det som är sant för mig idag behöver inte vara sant för mig i morgon... och det är en stor frihet eftersom det ger mig möjligheten att våga upptäcka nya sidor i mig själv... att få lov att utvecklas... och en viktig del i min egen privata utveckling är när jag gör mitt bästa för att äga min egen historia... vilket hade varit helt omöjligt om jag inte gav mig själv tillåtelse att förändra den samma... för så är det... det som var sant för några år sedan stämmer inte längre... jag var inte alltid den personen som jag trodde/ville att jag skulle vara helt enkelt... inte alltid så skoj att få reda på men viktigt om jag vill vara sann mot mig själv... och väldigt ofta helt nödvändigt att acceptera om jag vill fortsätta att utvecklas och komma vidare i livet.
.
Bilden som tandlös är inte längre sann... för idag är jag en kille med tänder i min mun.
.
I många, många år... alltför många kan jag tycka idag... trodde jag att jag inte brydde mig så himla mycket om att jag fattades tänder i min mun... visserligen så kunde inte ens jag förneka det faktum att det kunde vara lite jobbigt när jag gick på lokal eller skulle träffa en tjej som jag aldrig träffat förut... men på fullt allvar så förnekade jag det mesta av problematiken och anpassade mig efter den "sanningen"... det var först när jag fixat mina tänder som jag fattade hur jobbigt jag hade tyckt att det var... idag vill jag verkligen inte bli tandlös igen (hemska tanke) och ryser i hela kroppen av obehag bara vid tanken... det är dagens sanning... så för mig är sanningen i ständig förändring... tack och lov.

Kommentarer :

#1: Blixt

Så sant om sanningar! och när man har modet att våga förändras,så upptäcker man nya horisonter :) Varma höstkramar till dig,från mig

skriven
#2: peter

Livet ÄR fantastiskt...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :