Vila i frid...

... Steve Jobs.
.
Läste i blaskan att Steve Jobs hade gått bort i cancer... och även om han nu är död så lever hans livsverk vidare... jag sitter ju själv här och skriver på en äppeldator just nu... en teknisk pryl som jag har vant mig vid till så den milda grad att jag garanterat skulle få abstinens om den dog... tillbringar ju en hel del av mitt liv framför denna apparat... någonting som man naturligtvis kan tycka och tänka massor om... en sak är dock klar... Steve Jobs har gjort skillnad i mitt liv... och jag brukar lite skämtsamt berätta för min omgivning att det i mitt liv finns två tideräkningar... före och efter Mac.
.
Min lilla MacBook Air är en liten apparat med ett mycket STORT användningsområde.

Kommentarer :

#1: Cia

Vilket otroligt kreativt bord du har, här ligger också färger och annat pyssel och tar upp större delen av mitt bord så min laptop får jag ha i knät :-)



Kram

Cia

skriven
#2: Cia

Härligt att se ditt bord som lyser av kreativitet....mitt är också lite kaos med färger, papper och annat som tar upp större delen av mitt bord så laptopen får jag ha i knät ;-)



Kram

Cia

skriven
#3: Cia

OJ!

Såg inte första inlägget så jag skrev ett till!!

skriven
#4: peter

På mitt bord ligger resterna av när jag och mina kompisar hade en "målarkväll"... kreativiteten flödade ;-)...



kram

peter

skriven
#5: Cia

Härligt att samla vännerna kring pysselbordet och vara kreativa tillsammans....brukar få fart på kreativiteten och idéerna när man är några fler :-)



Kram Cia

skriven
#6: peter

Helt underbart :-)...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :