Det är mycket Indien...

... i mina tankar nu för tiden.
.
Eftersom jag ju nyss har bokat flygbiljetter till Delhi så är det väl inte så konstigt att mitt liv handlar väldigt mycket om Indien just nu... och när jag då träffade lite människor som varit där igår var samtalsämnet ju ganska givet... allra helst eftersom vi ju har bestämt oss för att åka tåg genom detta jätteland... en resa som jag för övrigt ser väldigt mycket fram emot... och jag blev inte mindre övertygad efter att ha pratat med dem... en sak hade de gemensamt... de rekomenderade alla mig att åka tåg i Indien.
.
Vad som väntar mig i Indien vet jag inte så mycket om... men ett äventyr lär det bli.
.
Jag tycker om den sidan av min personlighet som lärt sig att lyssna på andra människors erfarenheter... att slippa vara tvungen att göra massa erfarenheter själv som jag helst hade velat vara utan är faktiskt ganska skönt... och det besparar mig ju en hel del elände också... jag slipper t.ex. fundera över om jag skulle klara av att supa och knarka idag... för jag har fortfarande inte träffat någon som berättat för mig att han/hennes liv blev bättre efter ett återfall.
.
Idag kan jag lyssna och ta emot råd av de människor som redan gjort en tågresa i Indien... jag har tillgång till en ovärdelig skatt som jag kan ösa upp rikedommar ur varje dag... nämligen andra människor erfarenheter.

Kommentarer :

#1: Lena Eliasson

Jag fick lust att skriva halleluja.:)

Det betyder prisa Gud på Hebreiska läste jag på googles. Det känns helt ok att prisa Gud.:D

skriven
#2: peter

Så länge vi inte sätter ett pris på Gud så måste det väl vara okej att prisa Gud.



kram

peter

skriven
#3: Jesus F Nasaret



Kärleksbudskapet, bröder o systrar! (Inget annat)..



Gabriel ÄÄ

skriven
#4: peter

Kärlek gillar jag...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :