En Indienresa...

... ska vi boka idag.
.
Idag så tänker vi boka en resa tur och retur till Delhi... och det är inte utan att det pirrar lite extra i kroppen när jag tänker på det... några veckor i Indien tillsammans med min dotter och en god vän... kan det bli bättre?
.
Vi har pratat om att åka tåg från Delhi till Goa... och det ser jag fram emot eftersom en tågresa i Indien är någonting som jag vill uppleva innan jag dör... hoppas nu bara inte att detta samanfaller med denna resan... skämt åsido så är det bara så himla skoj att planera vår resa i det stora landet... det krävs ju faktiskt lite planering eftersom det behövs visum för att komma in i landet... och sen kan det väl vara bra att förbereda sig och ha en liten plan när vi kommer dit också... helst en plan med mycket plats för fri improvisation.
.
En lååååång tågresa i Indien är något som jag ser fram emot med stor spänning.
.
Tänk vad ett drogfritt liv kan innebära... mina drömmer blir verkliga och jag känner mig fri att leva det liv som jag är värd att leva... ett liv fyllt av både glädje och sorg... ett liv fyllt av... liv.

Kommentarer :

#1: Lena Eliasson

Nu kan jag kommentera igen. Blir glad av att läsa det du skriver. Hoppas att ni får en riktigt bra resa! Kram!

skriven
#2: peter

Så skoj att du kan kommentera igen... och jag tror allt att vi kommer att få en väldigt spännande och intressant resa...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :