Ja herregud...

... som det kan bli.
.
Fixade ju en ny app till min iPhone idag... ni som har varit inne på min blogg har säkert märkt att det är en app som hjälper mig att blogga från min mobil... med både bilder och text... så idag har det blivit en hel del väldigt intetsägande bloggande från mig... inte för att jag vill påstå att jag har så himla mycket att säga när jag bloggar "vanligt"... men ni förstår säkert vad jag menar om ni kollar på inläggen här nedanför.
.
Vad jag väl egentligen skulle gjort var väl att sätta upp lite mer väv i VågaVa-huset.
.
Att hålla på med tekniska grejer och appar på min telefon i synnerhet är väl kanske inte så produktivt... vad jag borde gjort mer idag var kanske att ha satt upp några vävbitar till på väggarna i vårt VågaVa-hus... men idag var samtidigt en dag då vi hade lite annat som skulle fixas... och det är svårt för mig att göra många saker samtidigt... då är det lätt för mig att "stänga av" och snöa in på nya appar och sånt... visserligen ren flykt men det bjuder jag på.
.
Nu har jag i alla fall börjat sätta upp lite väv i vårt hus... så snart är det dax för den som känner för att måla att komma ner och hjälpa till... annars så får jag väl måla det själv... för nu när jag har fixat en helt ny app till mitt bloggande så kan jag ju snart både måla och blogga samtidigt... ja herregud... som det kan bli.

Kommentarer :

#1: Marianne

Gilla!



Fast du, Peter.. det där med simultankapacitet är ett överskattat fenomen. Förr, innan jag fann mig själv genom ålder och tolvstegsprogram i kombination, så önskade jag många gånger att jag INTE var simultan i grenen "göra-mycket(dvs allt)-på-en-gång.



Det splittrar sinnet och ger med åren skador på närminnet som ligger kloss intill simultancentrat i hjärnan och påverkas av detta ständiga "kaos"!



Var GLAD o TACKSAM över att du kan koncentrera dig på EN SAK I TAGET... HjärteVärme från Marianne N

skriven
#2: peter

Detta var PRECIS de ord som jag behövde höra ;-)... tack!



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :