"Ju mindre jag gör...

... desto mer får jag gjort".
.
Har de senaste veckorna snöat in lite på vad att "göra ingenting" kan innebära... och kommit fram till att det verkligen kan vara att göra någonting riktigt bra... det började med att jag satt och snöade lite på vad det skulle innebära att leva lite mer i tystnad... att helt enkelt luta mig tillbaka och flyta med i tillvaron... låta livet bestämma lite mer över min tillvaro genom att vara en smula med lyhörd... följa med strömmen istället för att simma motsröms hela tiden.
.
Livet är inte alltid som jag vill att det ska vara... men det är alltid... oavsett.
.
Att ta ett kliv tillbaka är väldigt intressant och minst sagt spännande... att våga lita på att jag skulle kunna anpassa mig efter min omgivning innebär inte att jag slutar att tänka själv eller måste göra saker som jag inte vill... nej att anpassa mig lite mer efter min omgivning ger mig en möjlighet att själv välja mina strider och lägga min energi där jag vill lägga den... det kan vara riktigt jävla smart att ta ett kliv tillbaka och gilla läget lite med i vardagen... och i förlängningen så är jag helt övertygad om att mitt liv blir lite mer som jag vill... allt enligt devisen...
.
... "ju mindre jag gör desto mer får jag gjort".

Kommentarer :

#1: gabrielle

så sant....det har jag tränat på i 2 år....Kanske inte varit i motströms jämt men att inte alltid tycka utan dra mig tillbaka o betrakta. Och framför allt välja sina strider. Kram.

skriven
#2: peter

Konstigt nog inte alltid så enkelt som det låter ;-)... i alla fall inte för mig... men träning ger färdighet.



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :