Regnet...

... det bara öser ner.
.
Hösten är här med full kraft... och på träden så börjar löven skifta färg... det är sagoligt vackert och även om jag trivs bäst med sommar så kan jag njuta av hösten... eller så är det väl bara som så att jag "gillar läget" eftersom jag inte har något val... väder och årstider lever ju sitt eget liv oavsett vad jag tycker och tänker... och det är väl bra att det är så... men trots det så brukar jag vid denna tiden drabbas av en liten sorg över att sommaren är slut... jag kan bara inte värja mig... det spelar liksom ingen roll hur vacker hösten än är... jag saknar ändå sommaren.
.
Hösten får mig att stanna upp och begrunda livets alla olika skepnader.
.
I år känns det inte lika tungt som det brukar göra... helt ärligt så ser jag istället fram emot vintern med stor tillförsikt och spänning... inte så konstigt egentligen eftersom jag ju i morgon ska beställa en resa till Indien... fyra veckor ska jag vara där... och det pirrar redan i hela kroppen av förväntningar... jag gillar ju både Indien och sommaren... och om knappt tre månader så kommer jag att uppleva bägge... samtidigt.

Kommentarer :

#1: Marianne

Hej Peter!



Så fint och så enkelt du beskriver det enkla.



Indien är ett drömresemål även för mig. Jag är så förtjust i deras livsåskådning och deras helhetssyn på människan genom den Ayur Vediska traditionen.



Jag kommer att läsa din blogg med förtjusning fortsättningsvis och inte minst då du berättar om ditt Indien.



Ljus och Värme från Mig ❤❥

skriven
#2: peter

Tack för de fina orden... vi får väl se hur det blir med bloggandet från Indien... men ibland brukar man ju trilla in på ett Internethak...



... jag gillar Indien.



kram

peter

skriven
#3: Marianne

Jag räknade med att du kommer hem och bloggar om ditt Indien efteråt. Skippa allt som har med ditt liv i väst att göra när du är där... du vet... ler



skriven
#4: peter

Det blir som det blir och jag skulle bli förvånad om jag inte hann med att skriva någonting från någonstans... för var jag nu än befinner mig i världen så är en sak i alla fall klar... jag är samma människa överallt ;-).



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :