Spagetti & köttfärsås...

... är kanske inte så himla orginellt.
.
Men... det är enkelt att laga och någonting som jag sällan misslyckas med... så min son och hans flickvän får allt hålla till godo med denna väldigt enkla rätt när jag fixar lunch lite senare idag... och att göra det enkelt är ju som vi alla vet ofta ett vinnande koncept.
.
Det är ju himla onödigt att krångla till saker och ting när man kan gör det enkelt.
.
Det är inte så sällan som jag kommer på mig själv med att krångla till mitt liv alldeles i onödan... det enkla är liksom så himla enkelt att jag missar det... ta bara det här med sprit och knark... att det bara kunde ta så lång tid för mig att förstå att det bara var när jag drack sprit som jag blev full... eller att de enda gångerna jag blev påtänd var när jag knarkade... för att inte tala om hur långt tid det tog för mig att förstå hur otroligt enkelt det var att förbli drogfri... det enda jag behövde göra var ju... ingenting... för om jag inte dricker eller knarkar... så blir jag ju varken full eller påtänd.
.
Ja ibland är det enkla väldigt enkelt.

Kommentarer :

#1: Anonym

Jag tycker så mycket om din blogg. Så många gånger som du sätter ord på precis det jag känner och tänker. Tack för att du finns och att du bloggar.

Kram Mia

skriven
#2: peter

Tack för de fina orden...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :