Är en kontaktannons...

... bindande?
.
Jag tänker lite på det här med kontaktannonser... inte för att jag tänker skriva en för egen del (just nu är väl bäst att tilläga för säkerhets skull) utan mest bara för att jag är lite nyfiken på själva fenomenet kontaktannonser... finns det ett bäst före datum... är jag tvungen att leva med den bild av mig själv som jag presenterar i annonsen... kort sagt är en kontaktannons på något sätt ett bindande avtal... där jag måste stå för det jag beskrivit i min annons... och hur är det i så fall möjligt?
.
Jag tänker på grejer som att hur gör jag som framgångssupporter... idag så håller jag ju på PSG... igår så var det Milan... och i morgon har jag ju ingen aning... det enda jag vet är att det INTE kommer att bli AIK... någonstans måste ju även jag dra en gräns... jag tänker vidare på om det är okej att färga om håret... bli vegeterian... byta politisk åsikt... eller hemska tanke... byta bil... ja, jag undrar helt enkelt om var gränserna går för att min annons ska kunna betraktas som seriös och hyfsat sann... jag är en ombytlig person som är i ständig förändring och hur ska jag kunna veta vem jag är i morgon.
.
För några veckor sedan så var jag en aktiv yoga-snubbe... det är jag inte längre... just nu är jag en semesterfirare.
.
Själv har jag slutat fråga dumma frågor som t.ex vad en tjej har för hårfärg... för det vet de ju oftast inte ens själva längre... det kan ju skilja från dag till dag... det är ju ungefär lika dumt som att fråga någon hur den människan mår och tro att det svaret gäller för all framtid... och tro nu för fan inte att jag har någonting emot förändringar för det har jag verkligen inte... jag ÄLSKAR förändringar... de gör ju livet så himla mycket mer spännande.
.
Det finns dagar då jag vill leva som självbo... i en relation... som singel... eller som vad som helst egentligen... för det varierar... ska man skriva det i en kontaktannons... öhhh... och hur låter det... "jag är en kille som inte riktigt vet vad som kommer att hända någongång någonstans, men jag är gärna med när det händer"

Kommentarer :

#1: Charlotta

Det där med kontaktannonser är en hel vetenskap :)) Hjälpte en väninna förra veckan med detta.. Och det var personlighets test och grejer.. Sådär hundra frågor man skulle klicka i... Tänkte att Shit vad krävande det måste vara att vara singel och liksom dejta på det viset.. Men, det finns någon för alla det är ju säkert!
Kram

Svar: Herregud... det är ju värre än vad jag trodde... tror ta mig fan att jag väljer att vara självbo ett tag till ;-)... eller att dejta på ett traditionellt sätt... du vet i kön på Coop och Hemköp och sådana ställe där man träffar på människor i vanliga livet.
kram
peter
peter

skriven
#2: Charlotta

Ja, det var ganska lätt för mig att hjälpa henne.. Men hade nog haft svårt att svara själv och hade förmodligen velat ha fler alternativ till svar än de där hundra eller två hundra frågorna, Hahaha.. Ja, det är nog enklare att vara traditionell vissa stunder än att brottas med sig själv på det viset.. För man ska ju vara så nära sanningen som möjligt och jag tänkte helt annat än hon tänkte om sig själv.. Men en kul stund på närmare en timme var det iallafall :))

Kram Lotta

Svar: Det är lite intressant att du tänkte annorlunda om henne än vad hon själv gjorde... jag tror att det är så för de flesta av oss... vi behöver vår omgivnings hjälp för att se vilka vi egentligen är...
kram
peter
peter

skriven
#3: Pian

Jag har varit med på en sån där dejtingsida i flera år. Det står i min presentation att jag inte är där för att ragga. Jag är där för testernas skull. De har en hel mängd mer eller mindre seriösa tester som jag roat mig med genom åren. De har även ett matchningssystem där man svarar på frågor om sig själv. Jag tycker att det är roligare att svara på frågorna än att dejta. :D
(Enda dejten därifrån var med en indisk kille som skulle laga indisk mat till mig. Jag lagar bättre indisk mat än han. Hans kom från Uncle Ben's burkar.)

Svar: Han (den Indiska killen) får ta och åka till Agonda för där vet jag att det finns en kurs i Indisk kokkonst... och den enda test som jag gjort... ja faktiskt två gånger är en test om vilket yrke som skulle passa mig bäst... det var flera år mellan testerna men resultatet blev faktiskt detsamma bägge gångerna... så tester kanske funkar ;-).
kram
peter
peter

skriven

Kommentera inlägget här :