Hon var vacker...

... ögon-doktorn.
.
Det är inga större fel på mina ögon... på sjukhuset så kunde vi konstatera att min hornhinna hade läkt sig... och jag såg omedelbums att ögon-doktorn var väldigt vacker... vilket kanske gjorde sitt när hon frågade mig om mina linsvanor... att jag har i mina linser för länge... att jag inte tar ut dem på nätterna... helt enkelt att jag inte riktigt sköter mig som jag ska göra... allt detta berättade jag för henne... för inte kunde jag väl ljuga för min ögon-doktor... och eftersom jag inte ljuger så kommer jag ju också att få rätt hjälp.
.
Jag kommer ihåg förr i tiden när jag var på soc. och ville ha hjälp... då brukade jag berätta den historia för dem som jag trodde att de ville höra... att berätta sanningen fanns liksom inte på kartan... och då kanske det inte var så lätt för dem att hjälpa mig... eftersom de ju trodde att de hjälpte den killen som jag berättade om i min historia... vilket inte alls var samma kille som jag själv.
.
Jag har kanske inte direkt några falkögon... men jag ser i alla fall att det är en mås jag tittar på nu.
.
Det sägs att sanningen ska göra oss fria... och jag tror på det... visserligen så kanske det kortsiktigt blir lite billigare att ha i linserna dubbelt så länge... men på lång sikt så riskerar jag att förstöra mina ögon på riktigt... än så länge har jag "bara" lite dålig syn som går att rätta till genom att stoppa in linser i mina ögon... och det felet kan jag ju leva med... så visst... jag tänker göra mitt allra bästa för att göra som hon sa den vackra ögon-doktorn... för trots allt så är det hon som är experten på det här med ögonen... jag är bra på helt andra saker... och gör nog bäst i att följa hennes råd... för det är ju rätt schysst att kunna se ordentligt.

Kommentera inlägget här :