Näst sista dagen...

... på stranden.
.
Vi är framme vid slutet på vårt projekt... VågaVa go beach 2012... och precis som vanligt så känns det både bra och sorgligt... bra för att vi ännu en gång har levererat vad vi lovat... och lite sorgligt för att det tar slut för det är ju trots allt ett helt underbart projekt... jag mår som en prins av att tillbringa fem veckor på Tylösand varje sommar.
.
Ännu en gång har vi svetsat ihop ett härligt gäng... alla dagar i alla väder är ett bra recept på teambuilding.
.
Det händer grejer med oss när vi roddar ihop fem veckor på stranden i alla väder... allra helt de dagarna då det har tagit emot att åka ut till Tylösand... men efter att ha vi slagit upp vårt parasoll så har vi inte ångrat en enda dag på stranden... visst det har kommit några droppar regn lite då och då... även om det verkar ha regnat betydligt mindre på Tylösand än i övriga landet... vi har haft några fantastiska veckor precis som vanligt... några dagar har vi fått göra om parasollet till ett vindskydd vilket har fungerat alldeles utmärkt... ja kort sagt så har vi visat på ett praktiskt sätt att det funkar alldeles utmärkt att leva i lösningen istället för problemet.
.
Jag tänker njuta allt vad jag orkar av våra sista dagar på stranden... och jag får väl påminna om att det blir yoga klockan 10.30 för de som vill vara med... ta chansen... ni kommer inte att ångra er.

Kommentera inlägget här :