På jobbet...

... och hälsar på.
.
Trots att jag nu tänkte ta lite semester så kände jag att jag var tvungen att börja den med att... jobba... eller jobba och jobba... det är väl lite smågrejer som behöver fixas innan jag känner att jag har gjort vad jag ska göra innan jag kan slappna av... jag vill gärna kalla det för att jag tar en liten smula ansvar.
.
 
Idag så kommer jag inte att sitta på stranden och filosofera över livet på livets villkor... för idag så ska jag jobba.
.
Det känns alltid lite sorgligt för mig när vi är klara med vårt VågaVa go beach-projekt... kanske beror det på att jag kan känna att sommaren lider mot sitt slut... eller så är det bara av gammal vana... även om jag nog trots allt mest tror att det beror på att jag helt omedvetet hamnat i en årlig process... där jag ganska länge ser fram emot sommaren... hänger på stranden i några veckor... och konstaterar att sommaren är väldigt kort.
.
I vintras så åkte jag en månad till Indien och upplevde lite sommar... och om allt går som jag vill så kommer jag även detta år att uppleva en sommarmånad i vinter... denna gång i Afrika... och det är väl en av de största fördelarna med att jorden har krymt och man kan ta sig överallt på några få timmar... att man kan välja att ha sommar lite när man vill... för sommar... det gillar jag.

Kommentera inlägget här :