Robinson...

... revanschen.
.
Och jag kan inte låta bli att titta... ja jävlar... vet inte om jag ska skämmas över mitt beteende men jag sitter här framför TV:n och följer spelet när deltagarna gör sitt bästa för att få stanna kvar på en ö mitt ute i ingenstans... eller okej då... någonstans... dåligt med käk... skitsnack... tävlingar... och en hög med stålar till den som vinner.
.
Det finns naturligtvis en snubbe i Robinson som är en riktig Robinson... Leif är helt vild och nästan omänsklig.
.
Leif heter snubben som är den "riktiga" djungelkillen... han skulle garanterat klara sig helt ensam var man än släppte av honom... ge han en yxa bara så fixar han allt... vilken kille... men för att vinna Robinson så krävs det nog mer än att klara sig på en öde ö... det mesta handlar ju faktiskt om att fixa polare som inte röstar ut dig... och det är Leif djungelkillen inte så himla bra på... han är mer en... hulk.

Kommentarer :

#1: Lakritsdraken

*haha* Alla har vi vårat "guilty pleasure" som vi skäms lite för att vi gillar men inte kan låta bli att titta på. Mitt är nog i så fall Bonde söker fru som jag tycker är hejdlöst fånigt egentligen men jag bara måste veta hur det går. :)

Kram!

Svar: Jag har själv suttit i "Bonde söker fru-träsket"... programmen är nog så väldigt listigt utformade så att vi bara inte kan låta bli att kolla på dem ;-)
kram
peter
peter

skriven

Kommentera inlägget här :