Sista yogapasset...

... på Tylösand för i år.
.
Ja idag så är det dax för avslutningen på vårt årliga sommarprojekt "VågaVa go beach"... och det känns så klart lite vemodigt... visserligen så ska vi vara fett stolta över att vi ännu ett år har fixat att vara på stranden i fem veckor... och att detta projekt är fullständigt genialt på många sätt och vis... ta bara det här med min yoga... det finns inte på kartan att jag skulle ha klara av 25 pass på fem veckor någon annanstans... det hade garanterat dykt upp en hel rad av ska bara... imorgon... och sen... för så funkar det ju resan av året... jag gör mitt bästa för att få in ett yogapass i veckan klockan 10.00 på tisdagar... och kommer jag iväg på ett av fyra en månad så är det bra... men när vi är på stranden i alla väder så finns inte ska bara... imorgon... och sen... på stranden finns bara... här & nu.
.
Då var det dax för att hissa vår hjärtflagga på Tylösand för sista gången detta året... lite vemodigt faktiskt.
.
Jag är jättestolt över mig själv för att jag lyckats att hålla på mina rutiner... och väldigt glad över att ha vänner och kollegor som också tagit sitt ansvar... för ensam hade jag aldrig fixat det... det är en av de verkliga styrkorna i vårt projekt... hur det får oss att växa TILLSAMMANS.
.
Och jag är mer än tacksam över alla mina yogalärare som ställt upp denna sommaren... inte en enda dag har jag varit ensam på yogan... alla dagar i alla väder har det kommit ner fina människor som praktiserat yoga tillsammans med mig... det värmer ska ni veta... och jag tackar er ALLA... ingen nämd ingen glömd.

Kommentera inlägget här :