Vilken fest...

... det blev igår.
.
Jag har varit på en och annan NA-fest genom åren... vissa har varit bra andra bättre... och igår närmade vi oss ta mig fan nivån på en klassisk fest på Gotland för en herrans massa år sedan... på den tiden var det en vinyl-DJ som fick oss att dansa så det stod härliga till... jag vill minnas att varje gång jag skulle gå ut och röjka en cigg (detta var på den tiden då jag fortfarande rökte som en mindre fabrikskorsten) så hejdades jag av ytterliggare en låt som jag bara måste dansa till... igår så var det levande musik... massa band och olika musikstilar... och det svängde så det stod härliga till... vilket skönt gung och härligt ös... helt klart 5 VågaVagubbar av 5 möjliga.
.
Vilket underbart ös det var på festen igår... en av de bästa fester jag varit på... någonsin.
.
Det fanns en anledning till att jag skulle åka på konvent i den stora staden... och mina farhåger om att jag på något sätt skulla tappa mitt lugn var naturligtvis helt felaktiga... tvärtom... som vanligt när man kan ge bort det man fått så fick jag dubbelt tillbaka... jag känner mig alltså ännu lugnare inombords än jag var när jag åkte upp.
.
En annan sak som jag tar med mig från detta konventet är alla dessa helt underbart fantastiska mirakelmänniskor som jag känner... jag är nog en av världens rikaste människor... vilken gåva att få ha dessa vänner i mitt liv... det är med blandade känslor som jag åker hem idag... saknad och glädje... saknad eftersom jag inte har alla mina fina vänner runt mig hela tiden... glädje över att de finns... att jag tillhör en av världens bästa gemenskaper... en gemenskap som är fylld av det enda jag egentligen behöver i mitt liv... kärlek.

Kommentarer :

#1: maritha

Okej, då missade jag tydligen det bästa. Festen. Synd. Själv tyckte jag det var för många engelsk talande talare på ett Sverige konvent. Vi har så många bra talare själva. Du tex :) härligt att läsa om din upplevelse av konventet. Det ger mej värme. Och jag är glad att jag vågade säga hej till dej. Hörde du hur mycket tid vi fick ihop? Kram

Svar: Över 4000 år... och jag kan allt håla med dig om att det borde vara lite fler svenska talare på ett svenskt konvent... och då menar jag inte mig själv ;-).Jaha och hur shysst var det att berätta att du och jag hälsade på varandra på konventet utan att jag vet vem du är nu när jag läser detta ;-)... hjälp mig.

kram
peter
peter

skriven
#2: maritha

ja nu är det så att en 50 årig tant blir blyg(?) :) jag hälsande och fick en kram av dej när du satt vid en restaurang och åt på lördag lunch. jag tackade för din blogg. men presenterade mej inte. det hoppas jag jag vågar nästa gång vi ses då jag har vuxit i min utveckling.....kram. situationer och människor är fortfarande skrämmande men spännande ;)

Svar: Aha... nu när du säger det så kommer jag ihåg att jag kramade dig när jag satt och åt inte så himla goda japanska degklumpar... jag håller med dig om att människor kan vara väldigt skrämmande ibland... men det blir BETYDLIGT bättre med tiden...
kram peter
peter

skriven

Kommentera inlägget här :