Ett visst mått av galenskap...

... kan ju bara inte vara fel.
.
Det händer ju som sagt en hel del grejer i mitt liv... och det är väl inte utan att jag blir en smula påverkad... för att utrycka mig lite försiktigt... ett visst mått av en ganska skönt levande galenskap har flyttat in mellan öronen på mig... och det är väl okej... helt ärligt så skulle jag nog inte vilja vara utan den... enligt mig så är det ju faktiskt ganska galet att inte vara lite galen... jag skulle nog t.o.m. vilja påstå att det är förståndigt att tillåta sig själv en liten smula galenhet.
.
Ska man nu åka till Bali så verkar det ju vara en väldigt bra idé att åka under regnperioden.
.
En sak som jag lägger märke till i mitt liv just nu när det händer så himla mycket är att jag helt och hållet verkar ha glömt bort att jag faktiskt beställt en resa till Bali om en vecka... hupp... var det redan... hinner jag verkligen med det... är det bra för mig... ska jag strunta i den... och en massa andra tankar snurrar i mitt huvud när jag tänker på det... och jag blir nästan lite handlingsförlamad av alla dessa tankar... samtidigt som jag vet att det väl bara är att kolla när tåget ner till Kastrup går... packa ner en tandborste och ett kontokort... och dra iväg... sen löser det ju sig... dert gör det ju alltid.
.
Om det skulle hända något väldigt viktigt här hemma i Sverige under den månad som jag planerar att vara borta så får jag väl ta ett plan hem... för att befinna sig på andra sidan jordklotet nu för tiden innebär i praktiken att man inte befinner sig mycket mer än 20 timmar bort... och det är ju inte längre än en helt vanlig insnöad dag i Brännebassalt... det kan ju t.o.m. ta ännu längre tid innan bonden skottar mig fri... så om jag befinner mig på Bali eller i Brännebassalt spelar egentligen inte så stor roll... mer än för mig då... för det är ju trots allt lite skillnad på Bali och Brännebassalt... om inte annat ca 30-40 grader celsius.

Kommentarer :

#1: Gabriella

idag är avstånd inget problem. Åk iväg och ha det underbart...avundsjuk på dig.

Svar: Det lutar åt det hållet.
kram
peter

skriven

Kommentera inlägget här :