Efter ännu ett besök hos doktorn...

... ska vi ta ännu fler prover.
.
"Drick mycket"... "Vätskeersättning är bra"... "jag tror att du är kvitt din parasit men du får fortsätta att lämna lite prover utifall vi har fel"... "och vi ska även ta några andra prover på dig nu"... "men någon medicin får du inte... än".
.
Ja det var i korthet vad jag fick höra av doktorn på infektionskliniken i Växjö tidigare idag... de hittade inte spår av min envisa parasit på det senaste provet... att jag mår dåligt är inte så konstigt förklarade han vidare för mig... för den där jävla Giardiaparasiten har sabbat mina tarmar... den har gett sig på mitt tarmludd och förstört min förmåga att få i mig näring... jag blir fan sne när jag tänker på det... vilken liten jävel va?
.
Skadat tarmludd tar inte upp så mycket näring.
.
I vilket fall som helst så kommer jag att göra som doktorn säger... se till att få i mig så mycket jag bara kan hela tiden... dricka massor av vätskeersättning... och utrusta mig med ett STORT tålamod eftersom det visst kunde ta ett tag innan min tarm hade återställt sig... jag tänker INTE ge upp och sluta leva mitt liv... redan imorgon ska jag med min doktors lite förbryllade medgivande åka till Isaberg för att åka bräda... med fickorna fyllda av reservkalsonger och vätskeersättning ska jag försöka mig på att ta några svängar med min bräda... och nä... jag är inte vansinnig jag kommer precis som doktorn sa åt mig att ta det väldigt lugnt och inte anstränga mig i onödan (känna efter vad min kropp ger mig för signaler helt enkelt)... pallar jag inte åka så får jag väl njuta lite av den friska luften i goda vänners sällskap... och värre kunde jag haft det.

Kommentera inlägget här :